Scientologi Frivillige Hjælpere modtager nøglen til byen North Miami

Scientologi kirkens repræsentant Pat Harney modtager nøglen til North Miami Beach og en proklamation fra byrådsmedlem John Patrick Julien og State Representative candidate Daphne D. Campbell, der roser Scientologis Frivillige Hjælperes arbejde i Haiti.

Scientologi Frivillige Hjælpere fastgør mange tons indsamlet nødforsyninger på en tidligere US Coast Guard isbryder, chartret af Scientologi kirken til at transportere lægepersonale, udstyr, forsyninger og Frivillige Hjælpere til Haiti. Det omfattede en ambulance, en varevogn og komfurer.

Scientologi Frivillige Hjælpere og lokale fra Haiti laster indsamlet udstyr og forsyninger på et skib til Haiti, chartret af scientologer.
Et Scientologi sponseret skib er lastet med forsyninger til Haiti, herunder brændekomfurer fra den velgørende fond grundlagt af Lola Poisson-Joseph, hustru til den haitianske ambassadør i USA. Det 896 ton tunge skib, Hornbeam, er en tidligere US Coast Guard isbryder, og det transporterer over 100 tons last til Haiti, herunder en ambulance og over 20.000 færdigretter.

Ved en ceremoni på havnen, der bød Hornbeam velkommen til Miami, præsenterede North Miami Beach byrådsmedlem John Patrick Julien Scientologi Frivillige Hjælpere for nøglen til byen North Miami Beach på vegne af borgmester Myron Rosner og en proklamation, der tilegner en dag til Scientologi Frivillige Hjælpere for deres arbejde i Haiti.

Til stede var også Phillip Brutus, tidligere Florida State Representative og nuværende kandidat til USA’s Kongres; Daphne D. Campbell, RN, haitiansk lokal leder og kandidat til Florida State Repræsentanternes Hus; Marleine Bastien, administrerende direktør og medstifter af Haitian American Women Association og Haiti Relief Task Force; og Marie Yolaine Ferdilus, medformand for Haitis Relief Task Force og grundlægger af Legal Protection of America.

Siden jordskælvet den 12. januar har Scientologi kirken transporteret over 450 læger og 300 Frivillige Hjælpere til Haiti. Scientologi Frivillige Hjælpere fortsætter med at yde støtte til læger, sygeplejersker og nødhjælpseksperter, uddele mad og vand til lejren for interne flygtninge og hjælpe med genopbygningen, katastrofeberedskabs-uddannelse og lindring af traumer.

For mere information om Scientologi Frivillige Hjælperes katastrofeberedskabsaktiviteter, besøg blog.volunteerministers.org.