Frivillig Hjælper, David Dempster, prioriterer det at hjælpe mennesker

David Dempster i Kenya

David plejer patienter i Port-au-Princes General Hospital i Haiti
David Dempster er en Scientology Frivillig Hjælper, der for nylig vendte hjem fra Scientology kirkens katastrofeberedskab i Haiti. David driver en social hotline i Tampa Bay-området. Baseret på sin omfattende erfaring som Frivillig Hjælper blev han bedt om at gennemføre en række seminarer i Kenya, Afrika, sidste år. Her er hans historie:

”Jeg kommer fra Perth, en smuk gammel havneby på østkysten af Skotland. Jeg har været i USA i tyve år. Det meste af tiden har jeg været i Los Angeles, og i de sidste fire år i Clearwater, Florida.

Jeg har det synspunkt, at vi alle bør hjælpe hinanden. På en lille skala betyder det at hjælpe dine venner og familie – og i større målestok er det også at nå ud til folk i samfundet og dem, der har behov andre steder på Jorden.

Da jeg kom til Clearwater blev jeg opmærksom på folk, der havde det hårdt og havde brug for en hjælpende hånd, og jeg begyndte at køre en gruppe kaldet Tampa Bays Frivillige Hjælperes Hotline. Folk ringer ind for at få hjælp til deres ægteskab, karriere, studieproblemer og så videre. Vi hjælper dem ved hjælp af teknologi udviklet af Scientologys grundlægger L. Ron Hubbard.

For et par måneder siden, i slutningen af august, fik jeg et telefonopkald, hvor jeg blev spurgt, om jeg ville tage til Kenya for at levere Frivillig Hjælper-seminarer til forskellige grupper. Jeg tog ivrigt imod det. Som selvstændig computer-konsulent var jeg i stand til at tage fri fra arbejde. Jeg leverede seminarer i kommunikationsfærdigheder, de grundlæggende principper for organisation, forebyggelse af stofmisbrug og konfliktløsning. Jeg dækkede Scientology assist-procedurer, der bidrager til at orientere den enkelte i hans omgivelser, forbedre følelsesmæssig tone og gøre det muligt for en person at komme hurtigere over ulykker, tab, traumer og sygdom.

Jeg vendte tilbage til Kenya kort efter og leverede mere omfattende Frivillige Hjælper-uddannelse til en gruppe af spejderledere fra Kenyas spejderforbund.

Så i år rejste jeg til Haiti som en del af jordskælvskatastrofehjælpen.

Der var patienter på sygehusene i Haiti, der ikke reagerede på medicinsk behandling, før de havde fået Scientology assister. Ved at behandle de åndelige og følelsesmæssige aspekter af traumer, begyndte de at komme sig.

Min Frivillige Hjælper-uddannelse har gjort en stor forskel i min evne til at hjælpe mennesker der. Det er på grund af den uddannelse og de Frivillige Hjælperes dygtighed, at mottoet for programmet er: Der kan gøres noget ved det.”