Georgia State Senator hædrer Scientology katastrofenødhjælps-hold med base i Los Angeles for deres indsats i Haiti

I Los Angeles overrækker Georgia State Senator Donzella James lørdag den 28. februar 2010 Georgia State Resolution SR998 til Scientology Frivillige Hjælpere for ”uselvisk indsats for nationen Haiti,” på et møde for Haiti-frivillige i Scientology Kirken Celebrity Center International Hollywood.

Georgia State Senator Donzella James præsenterer Georgia State resolution SR998 til Scientology Frivillige Hjælpere
Senator James anerkendte de Frivillige Hjælpere, der for nyligt vendte hjem fra katastrofehjælps-tjeneste i Haiti. ”Den 12. januar åbnede Jorden sig og slugte Port-au-Prince og andre dele af Haiti. Jeg har været i Haiti, og jeg så deres fattigdom. Jeg troede, at intet kunne være værre. Men I hjalp, da det blev endnu værre, end jeg nogensinde havde kunnet forestille mig. I gjorde helt uselvisk, hvad I kunne gøre.

Omkring 250 Frivillige Hjælpere har skiftevis arbejdet i Haiti, med 100 på stedet i øjeblikket, for at yde logistisk støtte til lægehold på Port-au-Prince General Hospital og i University of Miami Hospitals telt.

Scientology Frivillig Hjælper Ayal Lindeman
Scientology Frivillig Hjælper Ayal Lindeman, der også er uddannet som praktisk sygeplejerske og akut-medicinsk tekniker, var rygraden hjælpeaktionen i Haiti. Som veteran fra ti katastrofer, herunder Ground Zero efter 11. september-angrebet og orkanerne Charley, Katrina og Rita, arbejdede han med at organisere pleje af patienterne i Port-au-Prince General Hospital, hvilket reddede utallige liv. I sin tale til de forsamlede Frivillige Hjælpere, mindede han Haiti-veteranerne om, at arbejdet først lige er begyndt.

Registreret sygeplejerske Kimberly Williams, der er medejer af Hill Street EF Wellness Center i Los Angeles, ønskede at tage til Haiti, så da hun hørte, at Scientology kirken transporterede medicinsk personale, tilmeldte hun sig og tog af sted den 21. januar med et fly sponseret af kirken. I Haiti har hun arbejdet på en klinik i nærheden af præsidentpaladset, hvor hun hjalp ved operationer, herunder amputationer og andre livreddende procedurer og sørgede for presserende vigtig lægehjælp til mere end 400 patienter om dagen.

Den internationale direktør for Scientology Frivillige Hjælpere, Maria Reyher, annoncerede den næste fase af Scientologys katastrofeberedskab i Haiti – en ny base i Port-au-Prince, som vil gøre det muligt for frivillige at arbejde i hele regntiden og vil omfatte undervisningslokaler til seminarer, workshops og kurser for at uddanne politi, militær og humanitære organisationer i katastrofeberedskab.

Scientology Frivillige Hjælpere er et omfattende program fra Scientology kirken, der leverer samfundstjeneste, katastrofehjælp og beredskab. Programmet, der blev skabt for mere end 30 år siden af Scientologys grundlægger, L. Ron Hubbard, er vokset til 203.000 Frivillige Hjælpere verden over, der har hjulpet i 185 af de værste katastrofeområder.