Scientology sponserede charterfly bringer læger og åndelig hjælp til Haiti

Scientology Frivillige Hjælpere og medlemmer af andre hjælpeorganisationer i JFK Airport, som venter på at tage af sted til Haiti.
Flere tons forsyninger, som der er øjeblikkeligt behov for ...
... blev transporterede med dette første fly.
Hjulpet af Homeland Security ankom flyet fra JFK International Lufthavn søndag for at yde akut hjælp i Haiti i kølvandet på jordskælvet, der ramte øen den 12. januar, og blev målt til 7,0.

Et charterfly organiseret af Scientology kirken bragte 126 læger, sygeplejersker, lægelige nødhjælpsarbejdere og Scientology Frivillige Hjælpere til Port-au-Prince, hvor gruppen ankom søndag. Hjulpet af Homeland Security lettede flyet fra JFK International Airport lørdag for at yde den absolut nødvendige hjælp i Haiti i kølvandet på jordskælvet på 7,0, der ramte øen den 12. januar.

Indsatsen bragte læger og sygeplejersker fra Sammenslutningen af Haitis Læger i udlandet (Association des Medecins Haitiens a l’Etranger) lægelige nødhjælpsarbejdere fra New York City og New Jersey under ledelse af Bedford-Stuyvesant Volunteer Ambulance Corps og Scientology Frivillige Hjælpere fra New York, Tampa og andre steder.

Ved ankomsten til Port-au-Prince søndag modtog gruppen en officiel eskorte til de udpegede ikke-statslige organisationer (NGO’er) og nødhjælpsorganisationers hovedkvarter og koordinationscenter til en konference med andre nødhjælpsorganisationer om at koordinere deres bestræbelser på at bringe forstærkninger til de stærkt overbelastede lægehold. De Frivillige Hjælpere vil også give åndelig førstehjælp til traumatiserede jordskælvsofre og hjælpearbejdere.

Hold af Scientology Frivillige Hjælpere fra hele USA, Mexico, Europa og andre steder fortsætter med at ankomme og vil give administrativ og organisatorisk støtte til lægehold, distribuere forsyninger og give traume-nødhjælp og sorg-rådgivning til ofrene og deres familier.

”Vi var nødt til at nå ud til ofrene for at yde omfattende og meningsfuld hjælp i denne katastrofe,” sagde Pat Harney, en talsmand for Scientology Frivillige Hjælpere, som er leder af holdet i Haiti. ”Vi har fået omfattende støtte fra scientologer og andre rundt om i verden, og vi er i gang med at få meget tiltrængt støtte til befolkningen i Port-au-Prince.”