Scientology Frivillige Hjælper fortæller om sine oplevelser fra Haitis intensivafdeling

Elena

Elena, en Scientology Frivillig Hjælper, som for nylig vendte hjem til USA fra Haiti, fortæller om sine erfaringer med at arbejde på natholdet på General Hospitals intensivafdeling.

”Der var en gammel dame, der var så tynd, at man kunne tælle hendes knogler. Hun havde nok ikke haft det godt før jordskælvet, og selv om der ikke var noget virkelig galt med hende, besluttede lægen sig for at holde hende på hospitalet – han var bekymret for, at hun ville dø, hvis han udskrev hende. Hun lå i sengen, øjnene var lukkede, hun spiste eller reagerede ikke på noget som helst. Jeg holdt om hende og fodrede hende – med små stykker mad, stykke for stykke, i håb om at det ville gøre en forskel.

”Da jeg kom tilbage næste dag, var det første, jeg så, denne kvinde, der sad op i sin seng med øjnene vidt åbne. Jeg smilede til hende, hun smilede tilbage, godt på vej til at komme sig.

En aften, da vi ventede ved hospitalet på bussen, der skulle bringe os tilbage til vores lejr, kom to mænd kørende på en motorcykel med en bevidstløs dreng mellem sig. De lagde ham ned ved vores fødder og sagde: ”Gør hvad I kan for ham,” og kørte væk. Han så ud til at være omkring 10 år gammel. Han trak knap nok vejret. Vi skyndte os at få hjælp fra en læge, der satte et drop i barnet. Jeg holdt drengen, da han pludselig åbnede øjnene og gav mig et stort smil – i bedste velgående. Endnu et offer, der klarede det.”