Scientology Frivillige Hjælpere Interview med lederen af Goodwill-turnéen i Indien – del I

Lederen af Scientology Frivillige Hjælpere Goodwill-turnéen i Indien, Fr. Marion Whitta, australskfødt, er blevet noget af en personlighed i Indien. I de seneste fire år har hun rejst over hele landet og hjulpet byer, landsbyer og bysamfund, og uddannet titusinder i den åndelige teknologi udviklet af L. Ron Hubbard.

Whitta fortæller om Indien og Scientology Frivillige Hjælpere programmet.

S: Hvordan fik du til opgave at lede Scientology Frivillige Hjælperes Goodwill-turné i Indien?

M.W.: Jeg havde altid ønsket at komme til Indien. Jeg var tiltrukket af landets åndelige natur, som er den ældste religiøse tradition på Jorden. Jeg var også inspireret af Mahatma Gandhi – manden selv, hans mod og hans engagement i menneskerettigheder og frihed.

Så i 2005, hvor jeg fik mulighed for at komme til Indien, var jeg begejstret over at kunne nå ud til folk, som allerede var bevidste om deres åndelige natur og bringe Hubbards åndelige teknologi til mere end en milliard mennesker. Og jeg havde den perfekte måde at gøre det på – Scientology Frivillige Hjælpere programmet og dets formål med at bringe hjælp til alt og alle.

S: Fortæl os om Goodwill-turnéen.

M.W.: Siden vi ankom i september 2005, har vi besøgt Delhi, Lucknow, Kolkata, Mumbai, Bangalore, Mysore, Ooty, Pondicherry og Ahmedabad. Vi har også besøgt mange landsbyer og bysamfund, og vi brugte også et par uger i nabolandet Nepal.

I hver by vi besøger, kontakter vi bystyret, religiøse og lokale ledere og finder ud af, hvad de føler, de mest har brug for, som vi kan hjælpe med. Vi skræddersyr så vores arbejde, så det passer til behovene hos menneskerne i hver af regionerne.

I alle de områder, vi besøger, uddanner vi så mange mennesker som muligt i at bruge Scientology Frivillige Hjælpere teknikker. Vi leverer disse kurser i vores store gule telt, samt seminarer og workshops på universiteter, skoler, offentlige kontorer, hos politiet, i militærlejre, og selv i lejlighedskomplekser – uanset hvor folk ønsker at lære at hjælpe, og hvor end der er behov for hjælp.

Så snart folk lærer denne teknologi, ønsker de stort set alle at blive Scientology Frivillige, og vi hjælper dem med at etablere deres egne grupper. Disse grupper når ud til dem, som er i nød. For eksempel mobiliserede vores Kolkata gruppe en gruppe af frivillige sidste år til at hjælpe de overlevende fra oversvømmelserne i Bihar. Efter Mumbai terrorangrebet strømmede Scientology Frivillige fra hele Indien til for at hjælpe med vores aktiviteter i katastrofen.

S: Hvad er Scientology Frivillige Hjælper bevægelsen?

M.W.: Jeg tror, L. Ron Hubbard beskrev det perfekt, da han skrev: ’Det er en selvfølge, hvis man går i gang med at finde fejl ved noget, at man ønsker at gøre noget ved det, og at man ville gøre det, hvis man kunne. Hvis man ikke kan lide kriminalitet, grusomhed, uretfærdighed og vold i dette samfund, kan man gøre noget ved det. Man kan blive FRIVILLIG HJÆLPER og hjælpe med til at civilisere samfundet, ved at give det samvittighed, venlighed, kærlighed og frihed fra lidelser ved at bibringe det tillid, anstændighed, ærlighed og tolerance.

Del II