Scientology Frivillige Hjælpere og internettet gør hjælp tilgængelig overalt

Scientology Frivillige Hjælpere online-kurser hjælper tusindvis i 169 lande med at finde ud af ”Der kan gøres noget ved det”.

En kenyaner ønsker at hjælpe de unge kvinder, som bliver fanget i den spirende sexturisme i hans land. Et par fra Filippinerne ønsker at redde deres dødsdømte 22 år gamle ægteskab. En amerikansk farmaceut er bekymret om at være udbrændt på sit job. Deres venner og ”myndighederne” har fortalt dem, at der ikke er noget, de kan gøre ved det. Men de fandt effektive redskaber til at opnå deres mål og overvinde deres problemer ved at tage gratis online-kurser gennem Scientology Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Disse kurser dækker de nitten kapitler fra Håndbog i Scientology og leverer teknologi udviklet af L. Ron Hubbard, der kort sagt virker. Nogle mennesker søger efter løsninger på stofmisbrug, som enhver forælder, pårørende eller ven kan bruge til at hjælpe en person med komme af stoffer. Nogle har næsten besluttet, at det ikke længere er det værd, at finde et varigt forhold, men de ønsker at give det en chance mere. Andre lever et liv uden fremtid, fordi de simpelthen ikke kan lære de færdigheder, de behøver for at få bedre jobs.

På hjemmesiden http://www.volunteerministers.org/#/courses downloader folk hæftet til et af kurserne og starter. En uddannet Frivillig Hjælper i Los Angeles retter kurserne og sørger for, at de studerende ved, hvordan de anvender det, de lærer.

”I dag, efter en søvnløs nat, hvor vi har givet vores ægteskab et eftersyn, anser vi os selv som vindere i endnu en kamp i livet,” sagde den filippinske mand, der tog kurset, om hvordan man redder et ægteskab. ”Jeg tilmeldte mig dette kursus, og indså, hvad der ødelagde vores forhold og fortalte det til min kone. Vi tumlede begge med det, og anvendte hvad vi læste i hæftet.” Oprindeligt forsøgte de kun at holde sammen på deres ægteskab på grund af børnene, men nu ved de, at de kan blive lykkelige sammen.

”Jeg var i stand til finde problemerne og løsningerne omkring prostituerede i Kapsabet Town,” sagde den kenyanske mand, der brugte de færdigheder, han lærte fra kurset ”Det grundlæggende om public relations” til at nå ud til og hjælpe nogle af de unge, der var fanget i systemet. ”Dette kursus har åbnet et nyt kapitel i mit liv.”

“Efter at have afsluttet kurset om ”Studieteknologi” har jeg indset, at hvad verden har brug for, er lidt mere sund fornuft. Jeg ville ønske, jeg havde taget dette kursus for flere år siden,” sagde en farmaceut, der også tog kurset, om hvordan man kommunikerer bedre. Hun har ikke bare fået fornyet interesse i sin karriere, men har nu færre klager fra kunder og ”kunder beder specifikt om at tale med mig i stedet for andre farmaceuter”.

Da han skabte programmet for Scientology Frivillige Hjælpere, skrev L. Ron Hubbard: ”En Frivillig Hjælper lukker ikke øjnene for smerter, ondskab eller tilværelsens uretfærdigheder. Tværtimod er han uddannet til at tage sig af disse ting og hjælpe andre med at opnå lindring såvel som ny personlig styrke.” Med online-kurser til rådighed på deres hjemmeside er der hver uge tusindvis, der finder ud af, at mottoet for Scientology Frivillige Hjælpere er fuldstændig sandt: Der kan gøres noget ved det.

For at melde sig til på et af Scientology Frivillige Hjælpere kurserne besøg www.volunteerministers.org/#/courses