Scientology Frivillige Hjælpere Australien giver fornyet håb til ”Drømmenes land”

På en meget stille måde, dag for dag, hjalp Scientology Frivillige Hjælpere i Australien på Goodwill-turnéen i ødemarken folk med at overvinde barriererne for deres lykke og forny drømmen for ”drømmefolket” – den oprindelige befolkning i den australske ødemark.

De plager, der ødelægger den indfødte australske kultur, er stof- og alkoholmisbrug samt analfabetisme. I 2005 opfyldte mindre end halvdelen af tredje års aboriginal-studerende og kun 31 % af femte års studerende læseniveauet per den nationale standard. Mens kun 5 % af Australiens 10-17-årige er indfødte, udgør de 40 % af alle unge i landets ungdomsretssystem. En rapport udgivet i juni 2009 fandt, at indfødte australiere har tretten gange større sandsynlighed for at ende i fængsel end resten af befolkningen. Rapporten fandt en klar sammenhæng mellem stof- og alkoholmisbrug og det store antal af fængslede indfødte.

Scientology Frivillige Hjælpere Goodwill-turnéen takler disse problemer i landsbyer og lejre på en personlig basis ved hjælp af studiemetoden, Løsningen på stoffer-hæftet, og Scientology assister – ”åndelig førstehjælp”, der hjælper med at genoprette personens kommunikation med hans eller hendes krop for at overvinde de smerter og det ubehag, der ofte er forbundet med abstinenser. Denne åndelige teknologi, udviklet af Scientologys grundlægger L. Ron Hubbard, gør en forskel i livet for disse mennesker, en person ad gangen.

Alice Springs er et kulturelt mødested for 60.000 indfødte australiere i Northern Territory. Yderligere 2.000-3.000 indfødte går gennem atten lejre i udkanten af byen, og tusinder besøger Todds tørre flodleje, et helligt sted, der løber gennem byen. Frivillige Hjælpere har introduceret hundreder af dem, der bor i byen og lejrene, og dem der foretager den åndelige vandring til byen – til teknologi for at hjælpe dem med stofmisbrug, analfabetisme, etik og moral.

En ældste fra Alice Springs hørte om de Frivillige Hjælpere på ”busk-telegrafen” (med andre ord, fra mund til mund), og hvor meget deres Scientology assister havde hjulpet folk. Da hun stødte på de frivillige, bad hun dem træne sig i at give assister, og hun bruger dem nu jævnligt på sine egne venner og familie. En luthersk præst fra Hermannsburg hørte om assister, og han giver dem nu også, og har undervist tredive andre i denne teknologi.

Med deres motto: Der kan gøres noget ved det, når Goodwill-turnéen hundredvis af mennesker hver måned, og ved at træne dem i disse redskaber til bedre levevilkår, når de ud til en hel kultur.