Scientology Frivillige Hjælpere hjælper Filippinerne med at komme sig efter en sæson med ødelæggende tyfoner

Scientology Frivillige Hjælpere fra Scientology Kirkens mission i Manila reagerede ved at hjælpe under hele dette års ødelæggende tyfonsæson. Fire dødbringende tyfoner i løbet af en to-måneders periode, den sidste ramte i sidste uge, som har forvoldt skader for i alt næsten 40 milliarder filippinske pesos (næsten 5 milliarder kroner), dræbt 961 og efterlod titusinder strandede eller henvist til at bo på krisecenter.

Scientology Frivillige Hjælpere bringer åndelig førstehjælp til filippinere, der var hærget af tyfoner dette år, som efterlod ti tusinder af hjemløse.
Så snart den første tyfon ramte i slutningen af september, iførte personalet og medlemmerne af missionen i Manila sig deres gule T-shirts og flyttede ud i gaderne og krisecentrene for at give åndelig førstehjælp i form af Scientology assister til dem i nød. Scientology assister er udviklede af Scientologys grundlægger L. Ron Hubbard, og de behandler følelsesmæssige og åndelige faktorer ved stress, traumer, sygdom og skade.

Filippinernes præsident Gloria Arroyo erklærede ”katastrofetilstand”. Behovet for effektiv, hurtig katastrofehjælp var presserende og enormt. For at efterkomme disse behov hjalp Scientology Frivillige Hjælpere ikke blot på en personlig basis, de trænede også andre frivillige, og dem der var strandede på krisecentre, i enkle teknikker, der omtales i Håndbog i Scientology, som gør folk i stand til at overvinde tilsyneladende uoverkommelige barrierer og komme videre med deres liv.

”Scientology assister er meget nemme at lære,” sagde Maria Rehyer, Scientology Frivillige Hjælperes direktør for katastrofeberedskab. ”På en halv time kan en person lære nok til at hjælpe familie og venner med at komme over traumer, chok eller skader.” Rehyer opfordrer alle, der ønsker at slutte sig til rækken af 203.000 Scientology Frivillige Hjælpere til at besøge http://www.volunteerministers.org/#/courses, hvor de kan tilmelde sig til gratis online-kurser for at lære disse teknikker.