Scientology Kirken San Diego er vært for workshop om katastrofeberedskab

Scientology Kirken San Diego sponsorer en workshop som svar på præsident Obamas opfordring til inddragelse af lokalsamfundet, før katastrofen rammer.
Scientology Kirken San Diego var vært for en workshop om katastrofeberedskab den 12. september som svar på præsident Obamas opfordring til ”enkeltpersoner, familier og samfund – inklusive den private og almennyttige sektor – om at blive involveret i samfundet inden en nødsituation sker”. San Diego Office of Emergency Services, San Diego Humane Society Animal Rescue team og handelskammeret sluttede sig til Scientology Frivillige Hjælpere ved den kommende Scientology Kirke San Diego på Parkway Drive i La Mesa i et program til forberedelse af de lokale beboere til at beskytte sig selv og deres familier herunder deres kæledyr i tilfælde af katastrofe.

Lynette Hall, direktør for Scientology Kirkernes katastrofeberedskab for San Diego County, påpegede, at brande og jordskælv simpelthen er livets realiteter i det sydlige Californien, og at amtet ikke kan opfylde de umiddelbare behov hos de enkelte borgere efter en større katastrofe: ”Enhver kunne være uden hjælp fra nødhjælps- eller regeringsorganer i 72 timer eller endda i en uge, så vi er alle nødt til at forberede os selv og vores familier.”

Deltagerne lærte de væsentligste punkter i katastrofeberedskab, herunder hvilken mad og vand der skal sættes til side, hvordan man opbevarer det, hvad er de nødvendige elementer i en førstehjælpskasse, og hvordan man skal klare truslen om brand. De lærte også om at planlægge evakuering og genforening med familiemedlemmer, som måske ikke var hjemme på det tidspunkt, hvor katastrofen rammer. Hver deltager modtog et eksemplar af Katastrofe- og beredskabshåndbogen, der udgives af Scientology Kirkens katastrofeberedskab San Diego-afdeling.

Seminaret omfattede også en præsentation fra veterinærmyndighederne og Medborgerforeningen om, hvordan man tager sig af kæledyr og garanterer deres sikkerhed i nødsituationer.

David Meyer, formand for Scientology Kirken San Diego, anerkendte indsatsen fra hele området for at bringe vigtige oplysninger ud til de lokale borgere. ”Når vi alle arbejder sammen, kan vi forbedre livskvaliteten for alle, ligesom vi gjorde under brandstormene i San Diego i 2007,” sagde han. ”Vores grundlægger, L. Ron Hubbard, gav de Frivillige Hjælpere mottoet: ’Der kan gøres noget ved det’. Vi er glade for at være en del af dette initiativ.”